di. mrt 21st, 2023
oniline design leren

De online markt voor ontwerponderwijs groeit met sprongen en grenzen. Deze cursussen behandelen nu elke denkbare discipline en kunnen worden voltooid vanuit het comfort van uw eigen huis. Ze zijn een geweldige manier om de basisprincipes van design te leren en een portfolio te bouwen. Deze cursussen zijn ook een uitstekende manier om een baan te vinden.

Canvas online ontwerpcursus

Als je een beginner bent die wil leren hoe je professioneel ogende graphics kunt maken, is canvas online ontwerpcursus de perfecte bron. Het is een cursus op hoog niveau die alles omvat, van de kracht van kleur tot de magie van moodborden en lettertypen. U kunt ook gratis e-books downloaden om uw leren te bevorderen.

Het eerste deel van de cursus omvat Canva 101, dat is ontworpen voor complete beginners. U leert hoe u een account kunt maken, elementen toevoegt en het raster- en woordkunsttools gebruikt. U leert ook hoe u uw ontwerpen kunt opslaan en delen met behulp van verschillende tools, waaronder sociale media en PowerPoint -presentaties. De cursus bevat ook een sectie over QR -codes en andere inhoudsuitgangen.

QC Design Schools Online Design Course

Online cursussen kunnen een geweldige manier zijn om meer te weten te komen over design. De QC Design School biedt flexibele ontwerptraining waarmee u in uw eigen tempo kunt werken. Er zijn geen vaste deadlines voor cursusopdrachten, wat betekent dat u het programma zo snel kunt voltooien als u wilt. Als u bijvoorbeeld eenmaal per week aan uw opdrachten werkt, kunt u de hele cursus in vier tot zes maanden of twee jaar voltooien.

QC Design School is geaccrediteerd door het Better Business Bureau en heeft de hoogst mogelijke consumentenbeoordeling, wat betekent dat het een gerenommeerde en vertrouwde school is. De school is al meer dan 20 jaar actief en heeft een uitstekende trackrecord met studenten. Het wordt ook algemeen erkend door talloze ontwerpverenigingen en biedt flexibele betalingsplannen.

Skillshares online ontwerpcursus

Als u uw grafische ontwerpvaardigheden wilt verbeteren, is de online ontwerpcursus van Skillshares misschien de perfecte pasvorm. Het bevat het werk van topontwerpers zoals Aaron Draplin, die bekend staat om zijn liefde voor vintage graphics. Deze cursus leert je de basisprincipes van het gebruik van geometrische vormen en patronen, inclusief het gebruik van het globale bewerkingsinstrument om tessellaties te maken.

Als je een beginner bent en wilt leren ontwerpen met verschillende tools en programma’s, is de online ontwerpcursus van Skillshares een geweldige optie. Het is betaalbaar en bestaat uit een overtollige verzameling online ontwerpklassen gegeven door professionele docenten. De lessen worden opgesplitst in vier hoofdblokken die tutorials en mini-projecten combineren.

Canvas Inleiding tot grafisch ontwerp

De introductie tot grafisch ontwerp online cursus van Canva is de perfecte cursus voor iedereen die de basis van grafisch ontwerp wil leren. Het biedt voorbeelden uit de praktijk om te illustreren wat u leert. De cursus is ontworpen voor zowel beginners als professionals en is gratis te gebruiken. Het enige dat u nodig hebt is een computer, een open geest en een verlangen om te leren.

De cursus is ontworpen om u te leren hoe u Canva en de basistools kunt gebruiken. U leert ook hoe u professioneel ogende graphics kunt maken. Studenten voltooien een set van 12 ontwerpprojecten.

Door adminde